Aluminium schuifpui

Aluminium schuifpui

Wilt u ervoor zorgen dat meer licht uw woning binnenvalt? Bent u op zoek naar een mooie toevoeging aan uw woning waardoor binnen en buiten dichter bij elkaar komen? Laat dan een aluminium schuifpui plaatsen. Wij geven u advies over de verschillende opties wanneer u op zoek bent naar een aluminium schuifdeur. Daarnaast plaatsen wij de aluminium schuifdeur ook voor u tegen een lage prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan om contact met ons op te nemen.

Makkelijk in onderhoud

Een aluminium schuifpui is net als de kunststof pui makkelijk in onderhoud. In principe gaat een schuifdeur lang mee en hoeft u de aluminium schuifpui alleen regelmatig schoon te maken, net zoals de rest van uw woning. Wel kan het zijn dat na verloop van tijd de aluminium schuifdeur bijvoorbeeld moeilijker schuift. Dit kan komen doordat er natuurlijk altijd vuil tussen kan komen. Het is vrij gemakkelijk om de aluminium schuifpui er uit te halen en alles goed schoon te maken en het vuil er tussenuit te halen, als manier van onderhoud. Daarna is het verstandig om de pui, voor het plaatsen, in te spuiten zodat deze weer makkelijk rolt en weer jaren vooruit gaat.

Voor- en nadelen

Er zijn verschillende voor- en nadelen te bedenken bij een schuifpui. De voordelen zijn:

  • Meer licht in uw woning
  • Meer contact met buiten
  • Meerwaarde voor uw woning

Daarnaast kan een aluminium schuifdeur zorgen voor een energiebesparing. In principe kunnen wij een schuifpui in één dag plaatsen. Wel is een schuifpui een behoorlijke investering en geeft het rommel in huis. Maar daar staat wel een mooi eindresultaat, dat vraagt om weinig onderhoud, tegenover waar u jaren van kunt genieten.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Merken

Er zijn verschillende merken die schuifpuien maken en leveren. Zo zijn er bijvoorbeeld de merken Finstral, Select Windows en Gealan. Belangrijk om te weten is dat alle merken die schuifpuien maken eigenlijk producenten zijn van de profielen van de schuifpui, dus alleen een onderdeel van de schuifdeur. Deze profielen worden doorverkocht en daarna worden en schuifdeuren of kozijnen van gemaakt. Het kan dus zijn dat de ene aluminium schuifdeur van een merk beter is dan een andere schuifpui van hetzelfde merk. Wij helpen u met het selecteren van een geschikte aluminium schuifdeur die past bij uw wensen en woning voor de juiste prijs.

Prijzen

Een pui is natuurlijk een behoorlijke investering. Daarom is het verstandig om eerst te kijken naar wat uw wensen precies zijn. Zo zit er natuurlijk verschil tussen en vast- en schuifgedeelte. U kunt zelf kiezen wat u wilt, meestal zijn er twee of één vaste gedeeltes en één schuifgedeelte. Zo kan er al snel een verschil ontstaan van duizend tot tweeduizend euro op basis van de keuzes. Daarnaast zijn er verschillende materialen waar u uit kunt kiezen, wat ook kan schelen in de prijs. Wij kunnen u advies geven over welke constructie het beste bij uw woning past. Vraag een vrijblijvende offerte aan om contact met ons op te nemen!

Vrijblijvend offertes aanvragen

Als u op zoek bent naar meer licht in uw woning en een manier om buiten en binnen dichter bij elkaar te krijgen, is een aluminium schuifdeur de perfecte oplossing voor u. Een alu schuifdeur kan binnen een dag geplaatst worden en onze vakmannen zorgen voor zo weinig mogelijk overlast voor u. Schuifpui expert de juiste kennis en jarenlange ervaring in huis met onze vakmannen. Neem daarom nu contact met ons op. Dit doet u door snel een vrijblijvende offerte aan te vragen.

aluminium schuifpui offerte